Prenova kopalnice

Prenova kopalnice je sčasoma nujna pri slehernem posamezniku, ker so površine v kopalnici nenehno izpostavljene vlagi ter uporabi in ploščice delujejo zastarelo. Pri tem nas ne čaka le menjava tistega kar je vidno očesu, temveč tudi zamenjava kompletne inštalacije, ki pa je očem nevidna in ponavadi dotrajana. Na samem začetku je potrebno izbrati pravega in poštenega obrtnika. Naše podjetje deluje že 30 let in v njem so izkušeni mojstri, ki imajo za seboj več kot 30 let izkušenj in na stotine zadovoljnih strank.

Kako poteka prenova kopalnice:

– Pri samem kontaktu in izbiri naše resne ekipe vas obišče izkušeni mojster vodovodar in brezplačno na vašem domu svetuje in razloži sami začetek obnove. Skupaj ugotovita, kakšne so želje ter kako zmanjšati stroške, a hkrati ne kvalitete opreme
– Za vse starejše stranke, upokojence nudimo brezplačen prevoz do izbranih trgovin, kjer se lahko pogleda oprema in keramika, svetujemo strokovno in nudimo tudi popust pri nakupu opreme v sodelovanju z nami (gotovinsko plačilo do 23%) . Ko stranka izbere želeno opremo ter plača račun, poskrbimo za vse ostalo – dostava in dvig opreme do stanovanja.
– Prenova kopalnice v večini primerov najprej zahteva rušilna dela in pred začetkom le-teh vsa tla v prostorih, skozi katere je nujen prehod, zaščitimo s folijo in kartonom 
– Tako groba dela opravimo v enem dnevu – tudi pospravimo in odpeljemo odpadni material na deponijo.
– Pri glavni vodovodni vertikali naredimo glavni podometni ventil za celotno kopalnico in kuhinjo, ter razpeljemo nove pvc cevi, zamenjamo odtočne cevi do glavne vertikale, ter zabetoniramo odprtine.
– Po možnosti pri vsaki kopalnici vgradimo zasebno avtomatsko varovalko in razpeljemo nove kable do porabnikov.
– Prenova kopalnice večkrat vključuje tudi pečarska dela, ki potekajo 2 dni, tako da celotna obnova traja največ 8 delovnih dni.
– Pred predajo gotove kopalnice vas obišče naš čistilni servis in lepo pospravi hodnik, stopnice, dvigalo ter kopalnico. Za sabo pustimo čisti prostor in zadovoljno stranko.

 

Prenova kopalnice

 

VSAKA NAŠA PRENOVA KOPALNICE VKLJUČUJE 3 LETNO GARANCIJO
VEDNO SE DRŽIMO DOGOVORJENIH ROKOV, OBNOVA TRAJA ZGOLJ 8 DNI
DO 23% POPUST NA MATERIAL ZA UPOKOJENCE
NA PODROČJU OBNOVE KOPALNIC IMAMO 30 LETNO TRADICIJO
NA STOTINE ZADOVOLJNIH STRANK

Kontaktirajte nas