Adaptacija kopalnice

Adaptacija kopalnice

Ste že razmišljali o adaptaciji vaše kopalnice? Bi jo radi obnovili, ampak nimate ideje kako?
Dovolite, da vam predstavimo naše podjetje in vas navdušimo z našimi idejami in kvaliteto.
Za nami je več kot 30 let delovnih izkušenj adaptacij pri novogradnjah in obnovi starih dotrajanih kopalnic.

Zakaj izbrati ravno naše podjetje za adaptacijo vaše kopalnice?

Imamo vodovodarja z več kot 30 let delovnih izkušenj na projektih kot je adaptacija kopalnice, obišče vas takoj po vašem klicu in si ogleda vašo kopalnico ter vam svetuje in z vami izmenja ideje o prenovi. Nudimo vam tudi brezplačen izris vaše kopalnice, izris vam ponuja celovito načrtovanje, rešitev in končni videz kopalnice. Potrudili se bomo, da ugodimo vašim željam in vas seznanimo  s tehničnimi in prostorskimi možnostmi. Pri izrisu in načrtu poskrbimo za funkcionalnost prostora neglede na to ali je kopalnica velika ali majhna. Prednost bomo dali izgledu postavitvi keramike. V mansardni kopalnici upoštevamo končno  višino tlakov in višino stropa, preden se adaptacija kopalnice prične.

Naši vodovodar vam nudi ideje in nasvete na poti do vaše sanjske kopalnice.

Po ogledu vaše kopalnice vam v najkrajšem roku dostavimo predračun, kako bo potekala adaptacija kopalnice. Na predračunu bo izračun stroškov našega dela in vgradnega materiala.

Nudimo vam konkurenčno ceno pri adaptaciji vaše kopalnice. Celotna prenova kopalnice traja do 8 delovnih dni.

 

 

Zakaj smo konkurenčni?

Lahko se pohvalimo s tem da imamo veliko let delovnih izkušenj, ter znamo vgraditi stare in nove materiale. Trudimo se pri samem začetku prenove in kar se da upoštevamo vaše želje, ter se organiziramo, da bodo skupni stroški čim manjši.

Če se boste odločili za nas, je tretji korak skupni ogled opreme in keramičnih ploščic v naših trgovinah, v katerih vam ponujajo široko izbiro višjih, srednjih in nižjih razredov opreme.

V trgovinah, s katerimi sodelujemo več let, lahko pridobimo tudi rabat do 22% ter vam ga podarimo pri gotovinskem plačilu.

Pri plačilu računa opreme in keramike se konča vaša skrb, dvig in dostava opreme do vas, je brezplačna in jo priskrbimo mi.

Cene  pri adaptaciji kopalnice pri nam se začnejo že pri 1500 evrih naprej.

Adaptacija kopalnice – kakšen je naš začetek del?

Najprej zaščitimo tla, ki vodijo do kopalnice, lift , hodnik nato sledi demontaža obstoječe opreme ter odstranitev starih keramičnih ploščic, odstranitev starih dotrajanih cevi. Isti dan sledi tudi odvoz odpadnega materiala na deponijo. To so dela, ki potekajo prvi dan. Drugi dan sledi prenova in zamenjava vodovodnih in elektro inštalacij, na samem začetku vgradimo glavni vodovodni ventil. Tretji dan poteka priprava tlaka in sten za polaganje ploščic ter betoniranje odprtin na tleh. Četrti dan poteka vgradnja kopalne kadi, obzidava oziroma vgradnja tuš kadi, kontrola in ravnanje sten. Peti dan je pričetek polaganja keramičnih ploščic, s katerimi nadaljujemo naslednji dan. Šesti dan poteka fugiranje keramičnih ploščic ter beljenje in ravnanje stropa. Sedmi dan opravimo montiranje opreme in armatur. Po končani adaptaciji sledi čiščenje in pospravljanje, to opravi naš čistilni servis.

GARANCIJA: garancija, na naša opravljena dela pri adaptaciji kopalnice, je 3 leta. Garancija za vgradni material in opremo je taka, kakršno jo daje prodajalec.

Za seboj pustimo čiste kopalnice in zadovoljne stranke.

ADAPTACIJA KOPALNICE ŽE OD 1.500 € DALJE
CELOTNA ADAPTACIJA KOPALNICE PRI NAS TRAJA SAMO 8 DELOVNIH DNI
3 LETNA GARANCIJA
MOŽNOSTI POPUSTA PRI NAKUPU OPREME DO 22 %, BREZPLAČNA DOSTAVA IN DVIG OPREME
MOŽNOSTI REZERVACIJE TERMINA ZA ADAPTACIJO KOPALNICE

Kontaktirajte nas